Elérhetőségeim

A kapcsolatfelvétel menete

Amennyiben megtisztel bizalmával és szeretné pszichoterápiás szolgáltatásaim valamelyikét igénybe venni kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben a habismelinda@gmail.com email címen vagy telefonon a +3620/430-7186-os számon. (Amennyiben nem tudom felvenni, valószínűleg terápiás ülést tartok, de amint tehetem, visszahívom Önt.) Telefonon hétköznapokon 8 és 20 óra között vagyok elérhető, hétvégén pedig kizárólag e-mailben állok a rendelkezésére.

Kérem, küldjön egy néhány mondatos leírást a problémájáról, majd válasszon a szolgáltatásaim közül és írja meg, milyen időpontban szeretné azt igénybe venni. Igyekszem mihamarabb válaszolni a megkeresésére! Kérem, hogy a kért konzultációs időpontot körülbelül egy hétre előre egyeztessük, hiszen a megbeszélt időpontban csak az Ön rendelkezésére állok.

Ha levele alapján úgy érzem, tudom online vállalni a kezelését, telefonon, vagy emailben megbeszéljük a részleteket. Személyes alap-pszichoterápiás munkára Székesfehérváron van lehetőség.

Habis Melinda

klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt, 
Állami Egészségügyi Ellátó Központ klinikai szakpszichológusok nyilvántartási száma: M/001450 (a fenti link jelenleg csak név alapján ad ki eredményt)
Adószám: 66987439-1-27
a Magyar Orvosi Kamara tagja
Telephely: 8071 Magyaralmás, Dózsa György utca 2/1.
Személyes magánrendelés címe: Zöldalma Diagnosztikai- és Fejlesztő Központ 8000 Székesfehérvár, Katona József utca 26.
E-mail: habismelinda@gmail.com
Telefon: +36/20/430-7186