Online pszichológiai tanácsadás | Habis Melinda klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus és személyközpontú terapeuta honlapja

Elérhetőségeim

A kapcsolatfelvétel menete
Amennyiben megtisztel bizalmával és szeretné pszichoterápiás szolgáltatásaim valamelyikét igénybe venni kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben a habismelinda@gmail.com email címen vagy telefonon a +3620/430-7186-os számon (Amennyiben nem tudom felvenni, valószínűleg terápiás ülést tartok, de amint tehetem, visszahívom Önt.)
Kérem, küldjön egy néhány mondatos leírást a problémájáról, majd válasszon a lejjebb olvasható szolgáltatások közül és írja meg, milyen időpontban szeretné azt igénybe venni. Igyekszem mihamarabb válaszolni a megkeresésére! Kérem, hogy a kért konzultációs időpontot legalább néhány nappal előre egyeztessük, hiszen a megbeszélt időpontban csak az Ön rendelkezésére állok.
Ha levele alapján úgy érzem, tudom online vállalni a kezelését, telefonon vagy emailben megbeszéljük a részleteket. Személyes pszichoterápiás munkára Székesfehérváron van lehetőség.
Habis Melinda klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt

A Magyar Orvosi Kamara tagja

Egészségügyi Engedélyezési Hivatal klinikai szakpszichológusok nyilvántartási száma: M/001450
Adószám: 66987439-1-27

Telephely: 8071 Magyaralmás, Dózsa György utca 2/1.

Személyes magánrendelés címe: 8000 Székesfehérvár, Lövölde utca 17/A.
Elérhetőségek: E-mail: habismelinda@gmail.com, Telefon: +36/20/430-7186

 

Share